BIKE MARATÓN MEDZIHORÍM otvorí Cyklomaratónsku sériu - bikepoint.sk

BIKE MARATÓN MEDZIHORÍM otvorí Cyklomaratónsku sériu

vložené 21. 03. 2012 o 11:07

21.4.2012 sa pri Partizánskom roztočí opäť bikerská sezóna a to úvodným podujatím Slovenskej cyklomaratónskej MTB série 2012. Tento rok budú pretekári v CMS bojovať na 14 podujatiach na Slovensku a jednom Rakúskom MTB maratóne.

BIKE Maratón Medzihorím je povestný svojou peknou a jazdivou traťou a preto sa všetci tešíme, že počasie vyjde na jednotku a sezóna začne ako sa patrí. Maratón už ma spustené aj on-line prihlasovanie.

Organizátor pripravil trať, ktorá bude tento rok dvojokruhová a bude mať dĺžku 69.8 km na ktorých Vás trať zavedie do okolia Drahožickej doliny. Takto sa môže aj naďalej smelo pýšiť prívlastkom maratónska, na ktorej Vás bude čakať všetko, čo od takejto trate očakávate. Neustále meniace sa povrchy, široké lesné cesty ako aj lesné cestičky, nádherné technické singletracky aké snáď na žiadnom inom slovenskom maratóne nenájdete, dlhšie aj krátke stúpania, veľmi "zaujímavé" zjazdy, prekrásne prírodné scenérie a hlavne neustále kopce hore-dole meniacou sa krajinou. Ani polmaratónci na kratšej 50km trati nebudú ukrátení. Čaká ich totiž náročný, ale pekný polmaratón. Aj pre tento rok sme pripravili najkratšiu trať s dĺžkou 26km ktorú si môžu vyskúšať začiatočníci ako aj rodiny s deťmi. 

Takže dovidenia v Partizánskom

Podrobnejšie info najdete na web stránke organizátora  

Autor: Luboš Terry Dupkala

Diskusia