DEMA oslavovala 25.výročie a predstavila kolekciu 2017 - bikepoint.sk

DEMA oslavovala 25.výročie a predstavila kolekciu 2017

vložené 12. 12. 2016 o 16:46

Pre značku DEMA sa stal rok 2016 výnimočným. Spoločnosť oslávila 25.výročie od založenia značky. S týmto výročím priniesla značka novinky, inovácie a technické zmeny, ktoré sú viditeľné na prvý pohľad.

Najvýznamnejšou a najvýraznejšou je zmena loga a logotypu DEMA. Moderné a športovo nasadené logo  bude prezentované na bicykloch od sezóny 2017.

Vývoj inžinierov v DEMA sa výrazne zameral na kategóriu elektrobicyklov. Úspech a príjemné prekvapenie návštevníkov prezentácie zaznamenala ucelená rada elektrobicyklov. Významným prvkom elektrobickylov DEMA je motor, ktorý je možno označiť za jeden z najtichších vo svojej kategórii.

Ďalšou novinkou  je zaradenie novej značky BeFly do svojho širokého portfólia. Táto značka bude prezentovať viacero modelov určených ako špeciály na pumptrack, dirty, či fourcross. Bicykle tejto kategórie sú obľúbené najmä u mladých ľudí, avšak popularita pumptrackov zmazáva všetky vekové hranice.  Značka BeFly sa v roku 2016 dostala do povedomia predajom komponentov pre kategóriu BMX. Veľký potenciál pre bicykle prináša stále rastúce množstvo pumptrackových tratí a ich popularita na Slovensku a v Českej republike.

Všetci zúčastnení hostia mali možnosť účasti na vzdelávacích školeniach, ktoré spoločnosť ponúkla pre svojich zákazníkov. Novinky od značiek FSA, Vision, Garmin zaujali mnohých návštevníkov. Veľký záujem zaznamenala aj prezentácia  detailov kolekcie elektrobicyklov DEMA.

DEMA myslela na svojej prezentácii na všetko a zákazníci strávili príjemné popoludnie plné spoločenského a vzdelávacieho programu.

 

Zdroj: DEMA Senica

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia