Kráľovstvo na pokračovanie... - bikepoint.sk

Kráľovstvo na pokračovanie...

vložené 22. 04. 2013 o 08:23

Zima sa ešte neskončila, no leto už začína. aspoň to cyklistické. Prvé preteky za nami a snehu stále neúrekom. Jar si tohto roku dala pauzu. Jarné pomalé prebúdzanie a rozjazďovanie sa pre tento rok vynecháva. Začíname pekne zhurta v kraťasoch.

Začíname, či vlastne pokračujeme aj v prípravách ďalšieho ročníka, Kráľovského maratónu 2013. Napriek „zaručeným“ informáciam o zániku Kráľovského maratónu a rôznym iným podivným snahám, Vám s radosťou oznamujeme, že Kráľovstvo pokračuje a Kráľovský maratón 2013 BUDE! Po jesennej termínovej „prestrelke“ sme stanovili dátum na 24.8.2013. márna snaha dohodnúť sa v nekrytí termínov mala len čiastočný úspech, keď sa nedá, tak sa nedá. No podarilo sa dohodnúť s naším partnerským maratónom, „dubničákom“ na užšej spolupráci, čo nás teší. Podrobnosti sa včas dozviete.

Ako som spomínal, v lesoch kráľovského maratónu stále leží pol metra snehu. Single známe z minulého ročníka zatiaľ odpočívajú a skrývajú sa pred hladnými drapákmi kolies bikov. Rovnako sa pod snehom skrývajú aj nové úseky trate, ktoré sme ešte na jeseň poobjavovali. Aj tento ročník prinesie viac nových singlov v zjazdoch ako aj zaujímavých a technických výšľapov. No a pre zmenu zminimalizuje asfaltové, či šotolinové úseky. Nesľubujeme žiadne zaručené zážitky ani nie sme v ničom naj, len Vám chceme zo sedla biku ukázať krásu lesov a našu predstavu o horskej cyklistike.

Máme plné hlavy rôznych lahôdok pre účastníkov preteku ako aj pre rodinných príslušníkov, partnerky, partnerov, či deti. Keď budú lahôdky dochutené pre mlstné jazyky bikerskej spoločnosti, radi sa o ne s Vami podelíme a budeme Vás v čas informovať na http://www.kralovskymaraton.sk/

Autor a foto: Marian Kralik

Diskusia