Poďakovanie organizátora 1. ročníka INOV-8 Behu Súľovskymi skalami - bikepoint.sk

Poďakovanie organizátora 1. ročníka INOV-8 Behu Súľovskymi skalami

vložené 20. 10. 2015 o 10:39

Vázení sportoví priatelia,

tu je stručne zhrnutie 1. ročnika INOV-8 Behu Súľovskymi skalami, ktorý organizovali: SCK CYKLO TOUR Sulov, ARAVIS s.r.o. a obec Súľov-Hradná 17.10.2015 v nádhernom prostredi Súľovských skal.

Premiérový ročník INOV-8 Behu Súľovskými skalami je úspešne za nami. Počas 16. a 17. októbra sa Súľov zmenil na bežeckú arénu. Predbežne bolo prihlásených 363 bežcov zo Slovenska, Čiech a Francúzska :-) Vďaka "skvelému" počasiu v poslednom týždni si pre štartovné číslo prišlo rovných 300 bežcov. Na štart sa nakoniec postavilo 296 ľudí a toto isté číslo platilo aj v cieli. Teší nás, že záchranári nemali žiadnu prácu. Do budúcna máme inšpiráciu na doladenie niektorých detailov. Bežecké preteky majú predsa len svoje špecifiká. Pokojne píšte svoje postrehy, názory a tipy na vylepšenie na náš kontaktný e-mail. V sekciách fotogalérie a reportáže budeme zverejňovať Vaše príspevky.

Za zrealizovanie tohto nového podujatia sa chcem poďakovať všetkým usporiadateľom, ktorých bolo cca 60, starostovi obce Súľov - Hradná, ktorý sa opäť aktívne zapojil do organizácie, Správe CHKO Strážovské vrchy, ktorá pretekárov pustila aj na nádherné chodníky v Národnej prírodnej rezervácii Súľovské skaly, vlastníkom a správcom pozemkov za ich ústretovosť a samozrejme partnerom.

A tiež ďakujem za celý organizačný tím aj účastníkom podujatia za dôveru, že dokážeme okrem cyklistických pretekov zorganizovať aj bežecké. Tešíme sa na stretnutie o rok, opäť v tretiu októbrovú sobotu 15.10.2016 v nádhernom prostredí Súľovských vrchov na 2. ročníku INOV-8 Behu Súľovskými skalami.

link na zhrnutie na FB: https://www.facebook.com/behsulovskymiskalami/posts/178403019165175

prve foto: http://www.cyklotour.sk/sk/beh-fotogalerie.html

reportaze: http://www.cyklotour.sk/sk/reportae.html

 

Slavomír Strečanský - predseda SCK CYKLO TOUR Súľov

Diskusia