Pozvánka: Cyklomaratón po ceste SNP 2014 - bikepoint.sk

Pozvánka: Cyklomaratón po ceste SNP 2014

vložené 22. 08. 2014 o 12:42

Mesto Martin v spolupráci s Kultúrnou scénou Martin a RCT Martin Vás srdečne pozývajú na 6. ročník martinského Cyklomaratónu po ceste SNP MERIDA 2014, ktorý sa koná pod záštitou primátora mesta Martin Andreja Hrnčiara na počesť 70. výročia Slovenského národného povstania.

Aj tento rok sme pripravili novinky, ktoré Vás určite potešia. Minulý rok to boli preteky pre detské kategórie, v ktorých budeme pokračovať aj v tomto ročníku. Nad nimi stráži dohľad spoločnosť Galimex, s.r.o. a ako prvá novinka tohto roku aj spoločnosť ŠKODA Mladá Boleslav, ktorá venuje pre víťazov dresy.

Ako druhá novinka bude štart a cieľ na jednom mieste.

Tretia novinka, do balíka na dlhú trať bude poskytnuté neutrálne mechanické vozidlo, do ktorého si budú môcť pretekári uložiť náhradné kolesá a taktiež bude slúžiť ako pojazdný bufet s nápojmi od spoločnosti NUTREND.

Posledná novinka bude v podobe živých vstupov do rádia Rebeca, v ktorom budeme prinášať poslucháčom priame vstupy z trate.

Víťazné dresy pre víťazov hlavných kategórii poskytuje už tradične spoločnosť NYNA.

Termín Cyklomaratónu po ceste SNP MERIDA 2014: 30. 8. 2014 (sobota) o 10:00 hod.

Štart: Martin – Turčianská galéria

Cieľ: Martin – Turčianská galéria

Dlhá trasa: 100 km (Martin, Dražkovce, Záborie, Turčianske Jaseno, Belá, Žabokreky, Košťany nad Turcom, Turčiansky Peter, Trebostovo, Trnovo, Valča, Benice, Moškovec, Abramová, Slovenské Pravno, Rudno, Budiš, Dubové, Diviaky, Turčiansky Michal, Mošovce, Blatnica, Karlová, Valentová, Rakovo, Príbovce, Valča, Trnovo, Trebostovo, Turčiansky Peter, Košťany nad Turcom, Žabokreky, Belá, Turčianske Jaseno, Záborie, Dražkovce, Martin – Turčianska galéria)

Krátka trasa: 65 km (Martin, Dražkovce, Záborie, Turčianske Jaseno, Belá, Žabokreky, Košťany nad Turcom, Turčiansky Peter, Trebostovo, Trnovo, Valča, Benice, Kláštor stanica, Socovce, Laskár, Valentová, Rakovo, Príbovce, Valča, Trnovo, Trebostovo, Turčiansky Peter, Košťany nad Turcom, Žabokreky, Belá, Turčianske Jaseno, Záborie, Dražkovce, Martin – Turčianska galéria)

Kategórie:

Muži: A (18-29), B (30-39), C (40-49), D (50-59) E (60 a viac)

Ženy: Z (18-39), W (40 a viac)

Štart detských pretekov: 10:30h. Turčianska galéria.

Prihlášku a viac informácii nájdete na rctmartin.sk

 

 

Autor: Milan Majtán

Diskusia