Pozvánka: Majstrovstvá Európy Masters v cyklokrose 2015 - bikepoint.sk

Pozvánka: Majstrovstvá Európy Masters v cyklokrose 2015

vložené 06. 11. 2015 o 14:27

V sobotu, 21.novembra 2015, sa najlepší mužský a ženský cyklokrosári kategórii Masters zídu v Trnave a budú bojovať o tituly majstrov Európy Masters.

Trnavských organizátori z CK Olympik Trnava pripravili nový rovinatý okruh s malými násypmi, so štartom aj cieľom na širokej asfaltovej ceste. Nová trať je rýchla a technická a spĺňa všetky medzinárodné štandardy. Okrem domácej reprezentácie prídu na majstrovstvá Eúropy masters reprezentácie Švédska, Belgicka, Holandska, Nemecka, Švajčiarska, Francúzska, Španielska, Talianska, Maďarska, Poľska, Rakúska, Česka a Estónska.

Každý držiteľ licencie Masters spĺňajúci podmienky je na štarte vítaný.

Cyklokrosový víkend v Trnave bude pokračovať v nedeľu 11. kolom Slovenského pohára v CX. Pre divákov sú po oba dni pripravené rôzne aktivity, súťaže a vystúpenia v zmysle hesla „..lebo na bicykel je vždy ten správy čas.“ Fanúšikovia cyklistiky sa pokúsia o vytvorenie slovenského rekordu v spoločnom zvonení na bicyklových zvončekoch - cajgelzvončekovačky.

Všetky podmienky štartu sú zverejnené na oficiálnej webovej stránke podujatia http://www.masterschampionships.sk/masters_championships_svk.html

 

 

 

Autor: Milan Majtán

Diskusia