Pozvánka: ORTLER BIKE MARATÓN so zvýhodneným štartovným. - bikepoint.sk

Pozvánka: ORTLER BIKE MARATÓN so zvýhodneným štartovným.

vložené 28. 01. 2017 o 12:53

ORTLER BIKE MARATÓN

Určite Vám niečo hovorí Stelvio a práve tu sa koná Ortler Bike Maratón. Pre Slovákov a Čechov máme špeciálnu ponuku od organizátorov ktorá je na konci článku.

Práve v tejto chvíli býva v meste Glurn vo Vinschgau v Južnom Tirolsku okolo 900 ľudí, práve preto sa toto stredoveké mestečko s jeho historickým opevnením považuje za najmenšie v alpskom priestore. Stále v prvý júnový týždeň sa naruší idylický pokoj tohto mestečka: Glurns sa stane východiskovým bodom pre Ortler Bike Maratón, ktorý sa v roku 2017 uskutoční, už po tretíkrát. Tento pretek pritiahne so sebou tisíce nadšencov horského bicyklovania, žiaden div: Glurn leží na prahu skoro štvortisícového vrchu nazývaného Ortler a taktiež sa toto mestečko nachádza v strede cyklistického regiónu v oblasti nazývanej Vinschgau v Južnom Tirolsku. Ako stred tohoto cyklistického regiónu je známy najmä pre svoje množstvo cyklistických túr okolo známeho Stilfserjochu a Reschesee. Pre nadšencov sú pripravené dve vysnívané trasy o dĺžke (90 km a 51 km) s množstvom prírodného a kultúrneho Highlights ako napríklad: prechod cez kláštor Marienberg a známy staroveký hrad Churburg, ale aj jazda okolo nádherného horského jazera Pfaffensee a mnohých starovekých horských dediniek.

Čaká na teba horský zážitok tej najvyššej úrovne!

http://www.ortler-bikemarathon.it/de/

Cena pre Čechov a Slovákov ktorí budú chcieť absolvovať tento maratón bude 40€. Kontaktovať treba Lenka Lozakova : +421915961555 lebo it. cislo +393478752104, lozakova.lenka@gmail.com . Lenka všetko sprocesuje tak aby bolo štartovné podľa dohody pre SK a CZ bikerov.

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia