Report: Rekordný QUICK SPORT JARNÝ ŠPRINT - bikepoint.sk

Report: Rekordný QUICK SPORT JARNÝ ŠPRINT

vložené 29. 04. 2015 o 21:43

QUICK SPORT JARNÝ ŠPRINT 2015 REKORDNÝ!

 

26.apríla sa v Bystričke uskutočnil už 6.ročník JARNÉHO ŠPRINTU. Tento rok mal ako inak prívlastok rekordný a organizačne 100%-tný. Partia okolo Milana Kirna odviedla naozaj výbornu organizačnú prácu. BEER INSIDE TEAM si samozrejme dohodol ako aj po iné roky výborné počasie a preto posledná nedeľa bola naozaj bikerska lahôdka.

Na štart sa postavilo 250 pretekárov aj keď pôvodne avizovali 240 maximalne. Bolo však všetkým objasnené, že tých 10 kúskov navyše sú práve bikeri z domáceho BEER-u.

Všetko podstané sa odohralo na 9,35 km dlhej trati s prevýšením 320 metrov a naozaj niektoré výsledky boli parádne. Avšak najlepší výkon Milana Barényiho 20:32 z roku 2011 zatiaľ nebol prekonaný!

Celkovými víťazmi sa stali IVAN HARCEG z KCK Oslany  23:12 a Zuzana Páleníkova z R-BIKE s časom 27:40....

Všetky podrobnosti o výsledkoch nájdete tu: Výsledky JARNÝ ŠPRINT 2015

A samozrejme za krásneho počasia nebola ani núdza o fotografov. Bolo ich naozaj požehnane. FOTOGALERIA

Na záver je nutné dodať, že organizátori sa musia zamyslieť ako ďalej. Myslím, že budúci rok sa na JARNOM ŠPRINTE zas bude prepisovať rekord v počte účastníkov a preto by sa mal zvýšiť na 300-ku. Samozrejme oni vedia najlepšie či to dokážu kapacitne zvládnuť. Tento rok som mal možnosť byť v zázemi pretekov od začiatku až do samotného konca a mám pocit, že všetko od prezentácie až po zbalenie stánkov na námesti prebehlo bez akýchkoľvek problémov!

A na záver by som chcel pochváliť aj neskutočne dobré cestoviny, ktoré podávajú v Bystričke už roky ochotné pani kuchárky.

Takže sa už teším na cestoviny, súťaženie, krásne počasie, pekné bikerky, príjemné zázemie a 100% organizáciu aj v roku 2016. Apropo v 2016-tom odštartuje aj pani starostka Cool

Autor: Luboš Dupkala

Foto: Rasťo Balko

Diskusia