Víťazi ARTHROSTOP VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SERIE 2013 - bikepoint.sk

Víťazi ARTHROSTOP VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SERIE 2013

vložené 17. 09. 2013 o 11:07

Je to už tak a nič sa na tom nezmení, že ďalšia súťažná MTB sezóna je za nami. V sobotu sa v Púchove rozdelili aj posledné body tohtoročnej ARTHROSTOP VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SÉRIE 2013.

Sériu tento ročník mohli pretekári otestovať na 8 maratónoch pričom boli rozdelené spravodlivo po 4 na každej strane. Čiže na strane Považskej aj Valašskej. Je fajn, že sa séria už zapísala medzi bikerov a na jednotlivých maratónoch mohli vyskúšať zabojovať o body do série.

Aj tento rok sa hodnotilo 5 najlepších výsledkov a naopak ak ste chceli byť hodnotení v celkovom poradí museli ste absolvovať aspoň 5 maratónov. V prípade rovnosti bodov rozhodovalo lepšie umiestnenie na zlatom preteku ktorým bola tento rok Rusavská 50-ka. Kvótu 5-tich absolvovaných maratónov dosiahlo 41 pretekárov.

No a tu sú víťazi jednotlivých kategórii.

Juniori.......................................................Braňo Fuček

Muži 19-29.................................................Roman Kroček

Muži 30-39.................................................Martin Sovadina

Muži 40-49.................................................Branislav Kacina

Muži 50-59.................................................Jiří Plachý (vyhral vďaka lepšiemu umiestneniu na Rusavskej 50-ke pri zhodnosti bodov s Petrom Salačom)

Muži nad 60 rokov....................................... Jilji Krkoška

Juniorky.......................................................neklasifikované

Ženy 19-39.................................................. Lenka Vančurová

Ženy nad 40 rokov....................................... Bohunka Petrujová

Je nutné dodať k víťazom, že Braňo Kacina dosiahol 4 víťazstvá z piatich štartov, Bohunka Petrujová dosiahla 5 víťazstiev zo šiestich štartov a dokonca Jiljí Krkoška 6 víťazstiev zo siedmych štartov tohtoročnej  ARTHROSTOP VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SÉRIE.

Slávnostné vyhlásenie série bude 12.10.2013  na akcii ŠPRINTPOLOM 2013, ktorá sa bude konať v Strečne. Predpokladané vyhlásenie bude cca od 14.30.

Kompletné výsledky nájdete na stránke série www.valasskopovazska.eu

P.S. Za redakciu ďakujeme za super reprezentáciu a víťazstvo v kategórii juniorov nášmu jazdcovi bikepoint.sk Braňovi Fučekovi....Díky 

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia