ZNAČKA DEMA ZÍSKALA OCENENIE SUPERBRANDS AWARD - bikepoint.sk

ZNAČKA DEMA ZÍSKALA OCENENIE SUPERBRANDS AWARD

vložené 11. 06. 2014 o 17:20

TLAČOVÁ SPRÁVA

Senica, 10.6.2014

Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award a zaradila sa tak medzi najsilnejšie značky na slovenskom trhu

Na základe rozhodnutia odbornej poroty Brand Council zloženej z expertov z oblasti marketingu, médií, komunikácie a biznisu a preferencie slovenských spotrebiteľov získala slovenská značka DEMA ocenenie Slovak Superbrands Award 2014. Ocenenie je dôkazom pozitívnej spätnej väzby a silného povedomia o značke.

Bicyklová značka DEMA patriaca spoločnosti DEMA Senica, a.s. sa vďaka prestížnemu oceneniu Superbrands Award 2014 zaradila do skupiny elitných značiek, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvoja a dynamického budovania brand image.

„Víťazstvo v projekte Superbrands a oficiálne zaradenie medzi najlepšie značky na slovenskom trhu nás nielen veľmi teší, ale je pre nás veľkým povzbudením a motiváciou do ďalšieho obdobia. Vážime si, že tak ako odborná porota aj naši zákazníci, vnímajú pozitívne napredovanie značky DEMA, jej pozíciu na trhu a pokroky v oblasti vývoja bicyklov. Je to pre nás veľmi hodnotná spätná väzba. Veríme, že táto cena je pre našich zákazníkov a partnerov potvrdením kvality našich produktov a povzbudením pri ich každodenných rozhodnutiach.“, hovorí Ján Kubíček, predseda predstavenstva spoločnosti DEMA Senica a.s.

Program Superbrands vznikol pred viac ako pätnástimi rokmi vo Veľkej Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva ciele: uviesť do stredu pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať pre účastníkov trhu, ktorí by sa radi rozvíjali a učili, značky hodné nasledovania. Odvtedy získal program celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie v 90 krajinách na piatich kontinentoch. Komisia Brand Council má pri udeľovaní cien kľúčovú úlohu, preto sa jej členmi môžu stať len poprední, vysoko uznávaní experti.

​Superbrands je najuznávanejším celosvetovo fungujúcim programom hodnotenia značiek a ocenenie získavajú tie značky, ktoré dosiahli v danom odvetví vynikajúcu povesť.

Viac informácii o ocenení Superbrands je dostupných na www.slovaksuperbrands.com

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia