Black Swans Akvatlon na Lodenici už 30. augusta - bikepoint.sk

Black Swans Akvatlon na Lodenici už 30. augusta

vložené 17. 08. 2020 o 08:28

Black Swans Akvatlon na Lodenici už 30. augusta.

Radi plávate alebo beháte? Rekreačne alebo na plný plyn? Potom neváhajtea prihláste sa na Piešťanský Akvatlon! Najskôr si odbehnete 3 kilometre po vale popri jazere Sĺňava, potom trebazaplávať kolečko v jazere a nasleduje ďalší 3 kilometrový beh.Ľahšia kategória OPEN pozostáva len z 500-metrového plávania a 3 km behu.Keď si netrúfate sami na celé preteky alebo viete len plávať alebo behať,spravte štafetu!Akvatlon ponúka príležitosť zašportovania si celej rodiny. Keď prihlásite svojedetičky, tie budú plávať 25 / 50 metrov a behať 200 alebo 500 metrov. Mladšížiaci budú behať 600 metrov a plávať 200 metrov a starší žiaci pôjdudvojnásbobnú vzdialenosť, pričom beh na tú istú vzdialenosť si zopakujú aj poplávaní.

12. ročník Piešťanského Black Swans Aquatlonu sa uskutoční v nedeľu 30.augusta pod zastrešením Slovenskej triatlonovej únie na Lodenici. Pôjde zároveň aj o MSR starších a mladších žiakov. Štart hlavnej kategórie je plánovaný na 12,30 popoludní, Open Kategóriao 13,30. Vyhlásenie výsledkov je plánované približne na 15 hodinu. Súčasťou Akvatlonu bude aj OPEN Water Swimming na 1 km.

Prezentácia bude možná už od 9 hodiny ráno. Na prezentáciu si treba dať pozor, lebo pol hodinu pred štartom jednotlivých kategórii sa depo uzatvorí. Okrem príjemného prostredia je pripravené pre pretekárov aj občerstvenie a pekné ceny a pre každé dieťa malý darček. Štartovné od 6 eur Eur, pri platbe vopred. Deti štartujú zdarma.

Link na prihlasovanie: http://triathlon.sk/ alebo www.vysledkovyservis.sk

Info: Janka Beňačková, www.blackswans.sk janka.benacka@gmail.com

Diskusia