Čo dokáže DNA4FIT pre Vás urobiť - bikepoint.sk

Čo dokáže DNA4FIT pre Vás urobiť

vložené 31. 10. 2023 o 20:02

Čo v DNA4FIT dokážeme pre Vás urobiť

V DNA4FIT centrum zdravia vieme na základe faktov o Vašich genetických predispozíciách, aktuálnom a okamžitom stave Vášho tela pomôcť a poradiť s nastavením zmien vo vašej životospráve, strave, mikrovýžive, športe, spánku, regenerácii a ďalších zmien.

Genetické predispozície určíme z odberu slín, aktuálny stav zistíme z biochemických vyšetrení a okamžitý stav z dát zo smart zariadení a šport testerov. Správnu makrovýživu / stravu a stravovací plán určíme najmä z Vašej DNA. Správnu mikrovýživu navrhneme najlepšie spolu s výsledkami biochemických vyšetrení. Venujeme sa pohybu, športovej výkonnosti, tréningu a regenerácii v kombinácii faktov z genetiky, biochémie a smart dát.

Do oblastí, ktoré s našimi zákazníkmi pravidelne riešime patria aj: úprava hmotnosti, intolerancie, kardiovaskulárne zdravie, kvalitný spánok, metabolizmus, oxidačný stres, biologické starnutie, zdravie pokožky a ďalšie. Naše služby odporúčajú pre deti aj dospelých bez ohľadu na vek a zdravotný stav.

DNA family klub

Analýzou DNA sa Vaše dobrodružstvo na ceste nového životného štýlu len začína a my chceme aby ste na tejto ceste cítili podporu. V rámci exkluzívneho DNAFAMILY klubu našich klientov môžete využívať široké spektrum benefitov a osobnú starostlivosť.

 

Využite master zľavový kód na zľavu 30% na všetko z nášho eshopu

Pre využitie zľavy zadajte kód  BIKEPOINT

 

­

Diskusia