Identifikačná technológia DATATAG už čoskoro na Slovensku - bikepoint.sk

Identifikačná technológia DATATAG už čoskoro na Slovensku

vložené 04. 10. 2014 o 12:13

Spoločnosť BIKE SLOVAKIA s.r.o. od 1. januára 2015 prináša exkluzívne na slovenský trh najmodernejšiu identifikačnú technológiu DATATAG. Produkt DATATAG je určený na prevenciu proti krádeži a jednoznačnú identifikáciu Vášho majetku .

Svoj bicykel ako aj komponenty si pomocou technológie DATATAG UV PRO trvalo a jednoducho označíte najmodernejším neviditeľným UV náterom a viditeľnými identifikátormi. V prípade odcudzenia Vášho bicykla dokáže polícia vďaka unikátnemu identifikačnému číslu, pomocou čítacieho zariadenia, nájsť majiteľa bicykla a vrátiť mu ho.

Jedno balenie obsahuje 4 neviditeľné UV označenia pre označenie Vášho rámu, vidlice a kolies, sto mikro bodiek na označenie komponentov (radenie, brzdy, prehadzovačka...) a výstražný štítok upozorňujúci zlodejov, že Váš bicykel je chránený. Návod na označenie bicykla si môžete pozrieť TU.

DATATAG taktiež prinesie na slovenský trh identifikačné značenia pre motorky, štvorkolky, skútre, auta či ďalší Váš majetok.

Info nájdete na stránke www.datatag.sk, ktorá je v súčastnej dobe zatiaľ pre Český trh. Slovenska verzia web stránky bude k dispozícii koncom roka..... Všetky informácie budú súbežne na našej stránke www.bikepoint.sk.

 

 

Autor: Milan Majtán

Diskusia