Pozvánka: CONTINENTAL NOVODUBNICKÝ MARATÓN 2015 - bikepoint.sk

Pozvánka: CONTINENTAL NOVODUBNICKÝ MARATÓN 2015

vložené 14. 08. 2015 o 09:37

CONTINENTAL NOVODUBNICKÝ MARATÓN 2015

Staň sa súčasťou najstaršieho MTB maratónu na Slovensku! Kultový „Dubničák“ už po dvadsiaty prvý raz v Novej Dubnici, v sobotu 29.augusta 2015. Súčasťou podujatia sú aj bežecké krosové preteky a otvorené majstrovstvá Slovenska terénnych jednokoliek.

Novinkou tohto ročníka sú nadupané nové trasy v krásnom prostredí Strážovských vrchov. Kvalitné výšľapy a nádherné zjazdy si užiješ na 5 pripravených trasách - BABY (12km/430m #RUN), BASIC (20km/630m #MTB #RUN #UNI), KLASIK (40km/1600m #MTB), HARD (72km/2550m #MTB) a KING (104km/3870m #MTB).

Trať KING sa vracia po 14 rokoch, len pre skutočných borcov! Pretekár, ktorý ju zdolá najrýchlejšie, získa pohár primátora mesta Nová Dubnica. Ostáva aj súťaž TEKMAR kráľovná Baske – ocenenie pre pretekárku, ktorá ako prvá vyšliape vrch Baske. Rodina, ktorá vyhrá súťaž o najpočetnejšiu maratónsku rodinu, dostane v cieli sponzorský dar. Pre malých bikerov sú prichystané špeciálne juniorské kategórie na tratiach BASIC a KLASIK, zasúťažiť si tak môžu už deti od 8 rokov. Nesúťažne sa môžu na maratón prihlásiť aj menšie deti, všetky deti oceníme diplomom a malou cenou od sponzorov.

 

 

V amfiteátri letného kina bude prebiehať na cyklotrenažéroch súťaž o hodinky značky FESTINA – Festina Chrono Bike Tour 2015. Tiež si môžeš skúsiť aké to je prevrátiť sa v aute hore nohami na trenažéri prevrátenia motorového vozidla od BECEPu. Čerešničkou na torte je vystúpenie hudobno - pracovnej skupiny Vrbovskí víťazi v priestoroch cieľa v poobedňajších hodinách.

 

Viac info o propozíciách, trasách a prihlasovaní na www.maraton.sk. Aktuálne informácie sleduj aj na sociálnych sieťach FB a Twitter – MTB klub Dubnica.

Info: http://www.maraton.sk/, https://www.facebook.com/dubnickymaraton?fref=nf

Autor: Luboš Dupkala

Zdroj: organizátor NDM

FOTO: FAXCOPY

Diskusia