Projekt CYKLOMAPY.sk je spustený aj so super súťažou! - bikepoint.sk

Projekt CYKLOMAPY.sk je spustený aj so super súťažou!

vložené 20. 01. 2015 o 17:06

Projekt CYKLOMAPY.sk od 1.1.2015 ako prvý ponúka zdarma po stiahnutí aplikácie do telefónu dynamickú mapovú navigáciu cyklistov na trasách cez GPS ako aj možnosť vytvorenia nových trás týmto spôsobom. Taktiež projekt počíta s vybudovaním zoznamu rôznych druhov verejne dostupných cyklotrás a ich spravovaním cez webový prehliadač.

Prosíme preto všetkých zanietencov, ktorí v nasledujúcich mesiacoch sadnú na bicykel, vlastnia smartfón s androidom a pôjdu trasou ešte neevidovanou na www.cyklomapy.sk, aby si z Obchod Play stiahli aplikáciu Cyklomapy.sk, vytvorili si konto a venovali kúsok zo svojho času na zaznamenanie novej cyklotrasy a odfotenie a pomenovanie kritických bodov na nej presne podľa inštrukcií, zverejnených na stránke. Po zosynchronizovaní bude zaznamenaná trasa spoločne s fotografiami umiestnená na www.cyklomapy.sk medzi ,,Moje trasy,, a pripravená k prípadným úpravám. Po úpravách a odkliknutí ,, Zverejniť trasu,, bude trasa na stránke zverejnená pre všetkých užívateľov, no naďalej bude figurovať aj vo Vašom konte. Každý, kto splní podmienky zverejnenia cyklotrasy, bude oprávnený svoju dodanú cyklotrasu nazvať a bude zaradený do súťaže o hodnotné ceny.

Prvých tristo prispievateľov, ktorí dodajú najmenej desať trás s minimálnou dĺžkou 15 km, obdrží od nás profi cyklodres s dizajnom a vo veľkosti, akú si vyberie podľa ponuky na stránke. Všetky ostatné reklamné plochy na stránke budú v r. 2015 iba bártrované za ceny pre Vás.

Ako bude cien pribúdať, budeme zverejňovať jednotlivé súťaže k nim. Je možné tiež načítať Vaše už zaznamenané trasy v gpx. formáte a prípadné kritické body k nim stiahnuť napr. z google.maps.

Zdroj: www.cyklomapy.sk

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia