Tlačová beseda k majstrovstvám Európy MTB v maratóne 2017 - bikepoint.sk

Tlačová beseda k majstrovstvám Európy MTB v maratóne 2017

vložené 16. 03. 2017 o 21:09

Za účasti generálneho sekretára UEC (Union Européenne de Cyclisme) Enrica Della Casa a prezidenta Slovenského zväzu cyklistiky Petra Prívaru predstavil dnes vo Svite riaditeľ pretekov Ivana Zima, majstrovstvá Európy v horskej cyklistike v maratóne 2017 (UEC ME XCM 2017), ktoré sa budú konať v nedeľu 13.8. 2017 vo Svite.

Po slávnostnom privítaní primátormi miest Svit a Poprad na Mestskom úrade vo Svite a predstavením hostí, medzi ktorými bol aj slovenský paracyklista Jozef Metelka, nasledovala prezentácia zázemia pretekov po ktorej sa účastníci tlačovej besedy premiestnili pomocou áut, na trať majstrovstiev Európy v MTB maratóne, kde riaditeľ pretekov spolu s hlavným rozhodcom Richardom Grossom predstavili niektoré zaujímavé úseky.

Po presunutý do reštaurácie Turnička v Liptovskej Tepličke nasledovala tlačová beseda k majstrovstvám Európy MTB v maratóne a k celému HORAL WEEKENDu 2017 (Horal Eliminátor, Škoda Horal MTB Maratón, UEC Majstrovstvá Európy v MTB maratóne, Horal Junior - Detská Tour Petra Sagana), z ktorej vám prinesieme podrobnejšie informácie čoskoro.

 

 

Autor: Milan Majtán

Diskusia