CST Singletrack MTB maratón Košice už najbližší víkend !  ...aj s vicemajsterkou sveta !!! - bikepoint.sk

CST Singletrack MTB maratón Košice už najbližší víkend ! ...aj s vicemajsterkou sveta !!!

vložené 08. 09. 2020 o 08:02

CST Singletrack MTB maratón Košice už najbližší víkend !

...aj s vicemajsterkou sveta !!!

Pozývame Vás na 17.ročník podujatia ktoré sa už tradične uskutoční v stredisku Jahodná pri Košiciach .

Podujatie je opäť zaradené do prestížnej UCI MTB Marathon Series, čo prilákalo na štart aj aktuálnu vicemajsterku sveta a európy Blažu Pintarič ( Pintatim-SLO ) ale ja ďalších elitných jazdcov. U žien bude obhajovať víťazstvo Janka Keseg Števová ( Outsiterz ), a u mužov Karel Rozek ( CST 7R MTB team-POL ).

Pretekárov čakajú známe legendárne singletracky na troch tratiach ktoré sú po kvalitnej údržbe vo výbornom stave. Na 50 a 80km trati aj s novým flowtrailom Davidoff , tradične s horskou prémiou Lajoška a technickou prémiou „Kopec Pravdy“ .

Tento maratón ale rozhodne nie je len pre technicky namakaných profíkov....

Zabaví sa každý kto má len trošku rád pravé MTB a technickejšie jazdenie. Singláče sú upravené a zaradené do trasy tak aby ich zvládol každý bezpečne a so zábavou.

Keď s cyklistikou začínate , nebojte sa vyskúšať napríklad 20 kilometrovú krátku trasu, ktorá je určená pre rekreačných jazdcov, e-bikerov a rodiny s deťmi .

Súčasťou podujatia sú aj samostatné detské preteky na zábavnej detskej singletrackovej trati, zaradené do Detskej Východ Ligy.

Generálnym partnerom podujatia je značka CST ktorá tu predstaví nové modely pneumatík pre XC a maratóny . K zahliadnutiu budú aj nové modely bicyklov SUPERIOR 2021 .

Vďaka partnerom čakajú na víťazov aj štastlivcov v tombole hodnotné ceny. Prvých 500 prihlásených získa aj bohatý štartovací balíček .

Ostaňte aj na nedeľu a pridajte sa na  KECY Singletrack Tour , čo je nesúťažný výlet v menších skupinkách zo sprievodcami . Dozviete sa viac o singletrackoch a môžete vyskúšať aj tie ktoré sa do trasy maratónu nezmestili.

Všetky ďalšie informácie ohľadne podujatia nájdete na novom webe:

https://singletrackmarathon.com/uvod.html

Počasie hlásia na jednotku tak neváhajte a vidíme sa v Košiciach !

PS: Nezabudnite, že aj toto podujatie sa riadi aktuálnymi nariadeniami RUVZ v súvislosti s COVID-19  a každý účastník aj divák je povinný ich dodržiavať.

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia