Pozvánka: KAKTUS BIKE Bratislavský MTB Maratón 2022 - bikepoint.sk

Pozvánka: KAKTUS BIKE Bratislavský MTB Maratón 2022

vložené 12. 09. 2022 o 14:58

Finálové preteky Župného pohára Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón sa uskutočnia v nedeľu 25. septembra.

Posledný septembrový víkend sa uskutoční známe podujatie KAKTUS BIKE Bratislavský MTB maratón. Všetci priaznivci horskej cyklistiky sa stretnú na račianskom amfiteátri, kde je naplánovaný štart pretekov.

Zaregistrovať sa na preteky môžete dvoma spôsobmi a to buď online so zvýhodnenou cenou štartovného 20 € alebo priamo na mieste. Vtedy je cena štartovného 30 €.
Všetky deti do 18 rokov majú štartovné zadarmo. V kategórii rodič a dieťa platí štartovné len rodič a dieťa aj rodič sa vyhodnocujú samostatne, každý vo svojej kategórii.

Pri registrácii online do 19. septembra získate okrem zvýhodnenej ceny aj štartové číslo s vaším menom. V tomto prípade si pred štartom vyzdvihnete svoje štartové číslo a darčekový balíček. Registrovať sa môžete na stránke bratislavskymtbmaraton.biker.sk.
Registrácia pretekárov v štandardnej cene 30 € bude prebiehať priamo na mieste v nedeľu 25. septembra od 7:00.

Každý registrovaný účastník v rámci štartovného dostane darčekový balíček, jedlo a nápoj po dojazde do cieľa. Okrem toho budú na trati pripravené občerstvovacie stanice s tekutinami, ovocím a tyčinkami a k dispozícii budú aj pojazdní servisáci a záchranné zložky.

Súťažiť sa bude na troch tratiach s rôznymi dĺžkami. Najdlhšou traťou bude 80 km dlhá maratónska trať s prevýšením 2033 m. Kto neobľubuje dlhé trate má možnosť prihlásiť sa na strednú 52 km dlhú trať s prevýšením 1255 m. Najkratšou bude 22 km dlhý okruh s prevýšením 531 m.

Využite možnosť lacnejšieho štartovného a zaregistrujte sa na preteky online! Ak to navše stihnete do 19. septembra získate ako pamiatku aj štartové číslo s vlastným menom.

Detské preteky

Po prestávke sa na KAKTUS BIKE Bratislavskom MTB maratóne objavia opäť aj detské preteky! Malí bikeri od 2 do 8 rokov budú súťažiť na okruhu v areáli letného kúpaliska pod Amfiteátrom. Každý malý biker dostane odmenu a tešiť sa môžete aj na sprievodný program.

Všetky ďalšie potrebné informácie nájdete na stránke bratislavskymtbmaraton.biker.sk.

Diskusia