Pozvánka: Novohradský pedál 2018 - bikepoint.sk

Pozvánka: Novohradský pedál 2018

vložené 10. 04. 2018 o 11:46

Pozývame všetkých priaznivcov horskej cyklistiky a športu na medzinárodné podujatie Novohradský pedál. Nadšenci cyklistiky všetkých vekových kategórii tak môžu v 20 MÁJA 2018, otestovať v Lučenci svoje sily.

Jediné medzinárodné cyklistické podujatie priamo v Lučenci pre aktívnych, ale aj rekreačných cyklistov. Súčasťou pretekov sú aj detské preteky pre budúce športové talenty.
Krátka trasa pre Hobby pretekárov, a takých, ktorí si preteky chcú len vyskúšať, vychutnať, zažiť pravú atmosféru pretekov, bude pripravených 25km.
Nezáleží na tom, či sa rozhodnete pretekať súťažne, alebo len rekreačne, zážitok bude zaručený.
Pre kondične zdatných pretekárov ako aj pre trúfalcov je pripravená 50km trasa. Prevažne terénna trasa vedie krásnou prírodou v Lučeneckých lesoch, kde sa striedajú kopce s údoliami. Na trase sa nachádza z každého rožku trošku. Lesné cesty, lúky, singláče, stojky, zjazdy a novinkou bude krátka cieľová rovinka po asfalte, na ktorej sa očakávajú záverečné súboje o čo najlepšie umiestnenie.


Ako každý rok sa organizátori snažia rozšíriť kategórie tak to inak nebude ani teraz. Detské kategórie sú nasledovné: BABY, MIKRO, MINI, ŽIACI a ŽIAČKY. Ku hlavným kategóriám Novohradského pedálu patria kategórie: JUNIOR, JUNIORKY, ELITE MUŽI, ELITE ŽENY, ELITE MASTRES, HOBBY MUŽI, HOBBY ŽENY a nové kategórie MUŽI SENIOR 50 a viac rokov a Muži Hobby 39 a viac rokov

Môžete sa tešiť na 14 kategórii na rôznych tratiach a nebude chýbať hodnotenie troch najlepších Lučenčanov najpočetnejšej kategórii.

Podujatie Novohradský pedál je spojením dobrej veci so zábavou, snahou organizátorov podporovať zdravý životný štýl a rozvoj cyklistiky v Lučenci.

Tak ako? Prijmeš výzvu? Registruj sa už dnes a získaš zvýhodnené štartovné s nárokom na balíček.

https://cyklistika-lucenec.webnode.sk/news/propozicie-novohradsky-pedal-2017/

 

Autor: Iveta Dupkala

Diskusia