Spoznaj Žilinský kraj a vyhraj - bikepoint.sk

Spoznaj Žilinský kraj a vyhraj

vložené 01. 07. 2021 o 08:54

Navštívte minimálne 7 miest zo zoznamu a zapojte sa do súťaže o skvelé ceny. Na výber je až 50 úžasných miest v Žilinskom kraji, ktoré stoja za návštevu. Neváhajte sa zapojiť,  Žilinský kraj vám ponúkne mnohé pekné miesta a odmení vás zážitkami. Súťaž trvá od 1.7.2021 do 30.9.2021.

Krajská organizácia cestovného ruchu Žilinský turistický kraj v spolupráci s Turistickým centrom Terchová UTEČZMESTA už po druhýkrát spúšťa počas leta súťaž s názvom Spoznaj kraj, ktorej cieľom je zvýšiť návštevnosť Žilinského kraja, podporiť návštevnosť kultúrnych inštitúcií a tiež prírodných, kúpeľných a zábavných subjektov. V tomto roku KOCR ŽTK rozšírila zoznam o horské chaty. Milovníci turistiky tak môžu dostať pečiatku aj na Chate pod Chlebom, Chate pod Suchým, Chate na Grúni v Malej Fatre, v Žiarskej chate na Liptove a v Ťatliakovej chate v Západných Tatrách na Orave.

Ak ste sa zapojili do súťaže minulý rok, zaujať vás môžu nové miesta v zozname.

Zoberte rodinu a zistite viac o živote  Keltov v Archeoskanzene Havránok nad Liptovskou Marou a užite si krásny výhľad na priehradu.

Skvelým tipom na výlet pre deti je podzemné staré banské dielo Medvedia štôlňa v Žiarskej doline na Liptove.

Zábavu zažijete aj na Turci vo Valčianskej doline. Požičajte si bicykel, kolobežku a prevezte sa krásnymi cyklotrasami v okolí alebo vyskúšajte ďalšie atrakcie v stredisku.

Pre odvážnych milovníkov adrenalínu je tiež jedno špeciálne miesto v zozname. Adrenalín sa do žíl vyplaví počas výstupu ferratovým chodníkom na Martinské hole.  Na rýchlejší zjazd späť využite kolobežky.

Ak chcete svoje deti obohatiť o nové poznatky aj počas prázdnin, prejdite sa obdobím praveku až po obdobie kozmických letov vo Vlastivednom múzeu v Krásne nad Kysucou.

 

Tak neváhajte a zapojte sa. Hrá sa o bicykle, pobyty, vstupy, skipasy a adrenalínové zážitky v kraji.

Bližšie informácie k súťaži nájdete na stránke www.spoznajkraj.sk

Diskusia