CANON FOTOSÚŤAŽ:  Súťaž o najlepšiu bicyklovú fotku. - bikepoint.sk

CANON FOTOSÚŤAŽ: Súťaž o najlepšiu bicyklovú fotku.

vložené 11. 12. 2015 o 16:37

CANON FOTOSÚŤAŽ

Súťaž o najlepšiu bicyklovú fotku

7.ročník súťaže o najlepšiu bikovú amatérsku fotografiu pod záštitou časopisu Biker a spoločnosti Canon bola spustená a potrvá do 15.1.2016.

Fotografie bude hodnotiť odborná porota zložená z profesionálnych fotografov a bikerov. Vo februári 2016 sa uskutoční vernisáž 12-ich finálových fotiek a víťazné budú uverejnené v časopise Biker 1/2016.

Pripravených je vyše 20 cien a hlavná cena fotoaparát Canon EOS 1200 D s objektívom EF-S 18-55 f3.5-5.6 IS STM vo výnimočnej šedej metalickej farbe.

Okrem spomínanej poroty hodnotí aj široká verejnosť cez facebook. Víťazí fotka ohodnotená najväčším počtom likov. Spomedzi hlasujúcich bude vylosovaný výherca predplatného časopisu Biker a ďalších drobných cien.

V dobe trvania môže každý zúčastnený nahrať maximálne 3 fotografie. Pred nahratím je nutné sa registrovať na webe biker.sk. Zaslaním fotky do súťaže dáva autor alebo rider vydavateľstvu Sportmedia, s.r.o. neobmedzené právo uverejniť fotky na weboch, v časopisoch a na výstave fotografií a zároveň vyhlasuje, že je vlastníkom autorských práv k zaslanej fotografií.

Po nahratí fotky nie je možná následná editácia.

Ak si celú sezónu fotil bikerov, máš časť práce hotovú. Uprav fotku podľa predstáv a uploadni do súťaže.

Každý zúčastnený môže prihlásiť až tri fotky, čo znamená, že stále máš priestor aj novú krásnu farebnú jesennú fotku. Prípadne bielu zimnú.

Tešíme sa na Vaše fotografie.

biker.sk

Autor: Luboš Dupkala

Diskusia