Príď do Línie Fit a buď fit! - bikepoint.sk

Príď do Línie Fit a buď fit!

vložené 26. 04. 2012 o 20:29

Príď do Línie Fit a buď fit!

Športové centrum Línia Fit je nedávno zrekonštruovaný komplex, v ktorom na vás čakajú príjemné a čisté priestory plné moderných doplnkov a zariadení, v ktorých vládne vždy pohodová rodinná atmosféra. Nájdete nás na Rázusovej ulici v Žiline na prízemí modernej polyfunkčnej budovy ICP. Po odstavení vášho štvorkolesového tátoša na našom bezplatnom parkovisku a príchode do priestorov Línie Fit vás čaká už iba pohyb, zábava, relax a to všetko za asistencie našich vždy športovo a priateľsky naladených inštruktorov.

Jedným z dôvodov prečo sme sa spojili s pánom Dupkalom alias Terrym je, že on a jeho priatelia sa intenzívne zaujímajú o cyklistiku ako takú a sú jedným z organizátorov cyklistických podujatí na Slovensku . My ako športové centrum zamerané na skupinové aerobne cvičenia sme sa snažili vytvoriť čo najlepšie podmienky v rámci udržiavania sa vo forme pre ľudí, čo bez bicykla nemôžu vydržať ani v zimnom období. A to sa nám úspešne podarilo. Máme priestor, ktorý slúži ako spindoorová miestnosť, kde sa bicykluje na špeciálnych stacionárnych strojoch, v sprievode dynamickej hudby, kvalitného osvetlenia a pod vedením skúsených, certifikovaných inštruktorov, ktorí sa snažia z vás dostať úplne maximum.

 

A prečo je spindoor taký účinný?

Pretože na hodine Spindoor Indoor Cyclingu spálime veľmi veľa kalórií a to hlavne preto, lebo stacionárny bicykel stojí na mieste a jazdca neochladzuje prúd vzduchu. Organizmus vydá na ochladzovanie až 60% kalórií. Po 45-minútovej lekcii v priemere spálite 400 – 600 kcal. Tento spôsob tréningu je vhodný pre začiatočníkov, pokročilých, mladších či starších, mužov aj ženy, proste pre všetkých, ktorí majú chuť zlepšiť si svoj zdravotný stav, udržať sa v kondícii a urobiť niečo pozitívne pre svoje telo.

Záver:

Preto Vás všetkých srdečne pozývame k nám na jednu z lekcií a určite neoľutujete. Všetkým Vám prajeme veľa zdravia a energie v zdolávaní nespočetného množstva kilometrov nielen u nás v centre Línia Fit, ale aj na cestách a prírodných chodníčkoch.

Diskusia