PH BALANCE pre Vašu prevenciu - bikepoint.sk

PH BALANCE pre Vašu prevenciu

vložené 07. 04. 2021 o 11:54

Róbert Kreana,

zakladateľ spoločnosti pH balance je dnes okrem iného výživový poradca, kvalifikovaný osobný tréner - level 3, šampión v naturálnej kulturistike, vicemajster vo  Physique, deviaty najsilnejší muž Slovenska za rok 2015 a sponzorovaný atlét.

Aj napriek jeho športovému životnému štýlu sa však nevyhol vážnym zdravotným  problémom a bol pred niekoľkými rokmi diagnostikovaný na rakovinu. Róbertovi sa však jeho boj s touto zákernou chorobou podarilo vyhrať a dnes hovorí, že je to jedna z najlepších vecí, ktorá sa mu mohla stať. Vedomosti a informácie, ktoré získal počas tohto procesu, môže teraz využívať na pomoc ostatným predísť podobným extrémnym scenárom.

Svoj  život zasvätil pochopeniu súvislosti medzi výživou a vonkajšími vplyvmi na organizmus. Na základe svojich získaných znalostí ohľadom potrieb ľudského tela, vytvoril doplnok výživy, ktorý významným spôsobom zohráva rolu v prevencii veľkého množstva civilizačných chorôb ako rakovina, osteoporóza, artróza, dna, rôzne alergie, ekzémy atď.

Nepriaznivé  vplyvy súčasnej výživy a ďalšie faktory, ktoré spôsobujú hromadenie kyselinotvorných látok v tele, dlhodobo spôsobujú vážne problémy a sú zárukou zdravotných komplikácií.  Doplnok výživy pH balance pomáha regulovať negatívny vplyv týchto látok v organizme ich neutralizáciou a následnou reguláciou pH.

Róbert hovorí, že on sám by bol rád ak by takýto  doplnok výživy nebol potrebný, avšak v dnešnej dobe je skoro nemožné vyhnúť sa nepriaznivým vplyvom súčasného životného štýlu.

Okrem neuveriteľných preventívnych účinkov na zdravie našiel pH balance svoje miesto aj  vo výžive športovcov. Svojim účinkom na okysličenie organizmu dokáže výrazne ovplyvniť aj  atletický výkon. Aktuálne medzi jeho užívateľov patria športovci ako Branislav Puvák  (olympijský desaťbojár a majster Európy v atletike), Tomáš Čelko (majster sveta v behu do  schodov a redbull 400 šampión), Minči Paleš (thajský boxér svetového kalibru), Karol  Ryšavý (Octagon champion) a mnoho iných. Prípravok je na trhu druhý rok a jeho  fantastické benefity si užívajú stovky spokojných zákazníkov po celom Slovensku.

Do portfólia produktov spoločnosti pH balance nedávno pribudla aj najkomplexnejšia kĺbová  výživa na trhu, obsahujúca 15 aktívnych látok podporujúcich zdravie kĺbov a pohybového  aparátu obohatená o tri typy kolagénu. Svojím základným zložením je identická ako  nesmierne obľúbený alavis, avšak je doplnená o množstvo cenných vitamínov, spomínaný kolagén a ďalšie veľmi prospešné látky pre dosiahnutie perfektnej symbiózy pre Vaše kĺby.  Všetky spomínané doplnky je možné nájsť na stránke www.phbalance.net

 

www.phbalance.net

Diskusia